Végre elkészül a Queenről szóló film


Hosszú hánykolódás után végre megvalósul a Queen-film, amely Freddie Mercury, illetve a Queen együttes karrierjéről szól majd.

Évek óta tervezgettek egy filmet az énekesről és a világhírű együttesről, azonban a dolog nagyon nehezen akart összejönni. Eredetileg Sacha Baron Cohen-t képzelték Freddie szerepébe, aki viszont nem tudott megegyezni a zenekar még élő tagjaival, így távozott a projektből.

Ezek után évekig csend volt a film körül és tavaly novemberben jelentek meg azok a pletykák, amik arról szóltak, hogy Rami Malek alakíthatja Mercuryt a filmben, aki a Mr. Robot című sorozattal vált ismertté. Ez az információ akkor Bryan Singertől érkezett, aki mellesleg az X-Men filmek rendezője, vagyis sejteni lehetett, hogy köze lesz a projekthez.

Most a Queen hivatalos oldalán megerősítették, hogy készül a film, Rami Malek lesz a főszereplő, Bryan Singer pedig a rendező. A tervek szerint a forgatás Londonban zajlik majd, és szeptember közepén kezdődik. A forgatókönyvírókról vagy a történetről egyelőre keveset tudni.

A Queen oldalán megjelent közleményben azt írják, hogy a legendás londoni Live Aid koncert mindenképpen szerepel a filmben. Korábban azt lehetett hallani, hogy az együttes tagjai egy családbarát filmet szeretnének, ami nem Mercury szexualitására vagy a hírnév árnyoldalára fog koncentrálni.

Rami-Freddie

Fotó: hellodelsomogy.hu/twilightsaga.wikia.com/complex.com

Forrás: index.hu