kiskunfélegyházi rablás

Több millió forint értékű arany ékszert tulajdonított el


A kiskunfélegyházi nyomozók két nap alatt beazonosították és elfogták azt a két helyi férfit, akiket több millió forint értékű arany ékszerek eltulajdonításával gyanúsítanak.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra 2018. április 27-én kora délután érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen tettes az egyik helyi lakóház ablakáról a szúnyoghálót lefeszítette. Az ablakon bejutva kutatott a lakásban, majd szeszes italokat, valamint nagy mennyiségű arany ékszert tulajdonított el több millió forint értékben. Az ismeretlen elkövető a nyitott garázsba is bement, ahonnan kézi szerszámgépeket vitt magával.

A nyomozók két nap alatt beazonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket. A 18 éves és az 53 éves helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A fiatalabb férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2018. április 27-én 17 óra 30 perc körül megjelent egyik ismerősénél, a figyelmét elterelte és a lakásából több mint 400.000 forintot lopott.

A kiskunfélegyházi nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Hozzászólások