simicska

Szánalmas és nevetséges, amit Simicska művel


Simicska Lajost graffitizésen kapták Veszprém városában, ahol is a hajnali órákban fel-alá csatangolva közterületi plakátokat rongált meg.  Az esetet a rendőrség is figyelemmel kísérte, sokadik akciója után azonban megállították és igazoltatták. A jobbikos milliárdos az eset kapcsán azzal védekezett, hogy kizárólag saját plakátjait rongálta meg.

Simicska Lajos ismét lejáratta magát – számolt be a Hetiválasz Facebook oldalán – ma hajnalban ugyanis Veszprém utcáin bolyongva – nem kizárt, hogy részegen – saját kezűleg firkálta számos közterületi hirdetőfelületre híres mondatát, amely az Orbán Viktorral való szakításakor hangzott el.

Az egész abszurdnak tűnik, azonban kétség kívül igaz, Simicska Lajos munkatársa az Index megkeresésére meg is erősítette: valóban ez történt, és valóban Simicska Lajos festette fel a feliratokat.

Amikor a milliárdos már az ötödik felirat elkészítésénél járt, sajnos véget ért kis akciója, mivel rendőrök jelentek meg, akik igen gálánsan igazoltatták. Fénykép is készült az esetről, amelyen Simicska Lajos látható bepiszkolódott zakóban, ami minden bizonnyal a festéstől koszolódott be.

 

A kiérkező járőröknek azzal védekezett, hogy kizárólag a saját felületeit fújta össze, ezért szerinte nem is tett semmi rosszat.

Simicska Lajos bizarr viselkedése nem újdonság, idén januárban ugyanis összehozott egy kisebb autóbalesetet is,  amikor a méregdrága Jaguárjával egyszerűen belehajtott az árokba . Abban az esetben Ő maga nem sérült meg, viszont autója igencsak összetört.

Ezek után joggal merül fel a kérdés, vajon Simicska Lajos biztos, hogy normális?

Kép: hetivalasz (facebook)

Hozzászólások