Részegen száguldott be egy udvarba – a fal állította meg


Fékezés nélkül áthajtott egy kereszteződésen, majd lekaszálta egy családi ház kerítését, a ház falának csapódott, közben magával sodorva a kerítés előtt pihenő házőrző kutyát.

Július 14-én éjjel a vásárosnaményi Dózsa György úton haladt az a BMW típusú gépkocsi, amely a Rákóczi út kereszteződésében fékezés nélkül rohant bele egy családi ház kerítésébe, majd a ház fala állította meg, miközben elsodorta a ház udvarán pihenő német juhászkutyát. A család kedvence 26 métert repült. A hűséges eb szörnyethalt.
Az autót egy 30 éves helybeli férfi vezette. Ő és utasa a biztonsági kamerával készült videó szerint saját lábán sétált el a baleset helyszínéről.

A biztonsági kamera rögzítette a hátborzongató képeket, amelyet a legnagyobb videómegosztó portálon Bancsi András tett közzé. A videó alatti megjegyzésben az is olvasható, hogy az ittas sofőr 150 km/órás sebességgel száguldott, és hajszál híján a bejegyzés írójának halálát okozta – 3 perccel a borzalmas baleset előtt még ő is a kutyája közelében tartózkodott.

A száguldozónál a rendőrség alkoholszonda tesztje is pozitív eredményt adott. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást a könnyebb sérüléseket szenvedett sofőr ellen.

Forrás: bereghirek.hu
Fotó: youtube.com