rendor

Nem kórházba vitte, inkább kirabolta volt élettársát


A kalocsai rendőrök két órán belül elfogták a gyanúsítottakat.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 44 éves és egy 27 éves bácsalmási lakos ellen. 

A férfiak a rendelkezésre álló adatok alapján 2017. szeptember 27-én 0 óra 30 perc körül megjelentek az egyik dunapataji lakóháznál. Az ott tartózkodó 30 éves nő – aki az idősebb gyanúsított volt élettára – 2 hónapos gyermekével beszállt a férfiak autójába, mivel azt ígérték kórházba viszik őket. Egy szintén a házban tartózkodó 22 éves szekszárdi nőt akarata ellenére, erőszakkal a gépkocsiba ültettek, de induláskor kiugrott és elszaladt.

A 44 éves férfi volt élettársától a nála lévő készpénzt és mobiltelefonját követelte, amelyet a fenyegetés hatására meg is kapott. Ezt követően a gyanúsítottak megálltak a járművel és kitették a nőt és gyermekét.

Két órával később a kalocsai rendőrök elfogták a férfiakat, akiket kihallgatásukat követően őrizetbe vettek. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

police.hu
kép illusztráció.

Hozzászólások