Nagyot alkottak a halasi zsaruk – Megtaláltak egy pár cipőt

Hatalmas sikerként könyvelik el a kiskunhalasi rendőrök, hogy két nap alatt elfogtak egy 15 éves rablót. Bár pénzt, és mobiltelefont is elvett az áldozatától a fiatalkorú rabló, a rendőrök most mégis egy pár cipő felett ülnek ünnepet. A police.hu közleménye így szól:

“A sértettek hat nappal később jelentették be a rablást, a kiskunhalasi rendőrök két nap alatt beazonosították és elfogták a gyanúsítottat.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon 2018. január 3-án 15 órakor tett feljelentést egy helyi férfi arról, hogy hat nappal korábban erőszakkal elvették a pénzét.

A nyomozás adatai szerint, ismeretlen elkövető 2017. december 28-án 2 óra és 3 óra között Kiskunhalas belvárosában megszólította a 21 éves helyi lakost, és pénzt kért tőle. A férfi ezt megtagadta, ezért az ismeretlen tettes ököllel megütötte. A sértett a bántalmazás hatására átadta a nála lévő készpénzt. Az ismeretlen elkövető ennek ellenére továbbra is fizikai erőszakot alkalmazott. A támadó eltulajdonította a sértett mobiltelefonját, kabátját és cipőjét, majd az értékekkel együtt elhagyta a helyszínt.

A bántalmazás következtében a sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

A kiskunhalasi rendőrök beazonosították, és 2018. január 5-én 8 óra 20 perckor otthonában elfogták a 15 éves helyi fiút. A lakásban megtartott házkutatás során megtalálták a sértett cipőjét.

A fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Őt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztés tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.”

 


Kérjük, kedvelje a MegyeiHír oldalait!

Hozzászólások