juszt

Mikor jön a fekete Pobeda?


A Magyar Nemzet értesülései szerint Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszéde egy újabb, médiaellenes kampány felvezetője volt; a lap úgy tudja, a kormány tevékenységét bíráló lapok, tévék, rádiók, hírportálok után maguk az újságírók kerülhetnek a lejárató kampány célkeresztjébe.

Ez nem újdonság. vagyunk páran, akik ezt 1998 óta többször átéltük.

Ez nem egy múltbeli történet. Nem olyan régen felhívott egy barátom – találkozzunk.

A következőket mondta:

– Tegnap, azaz 9-én behívtak a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lakom. Én még soha nem voltam ilyen helyen. Egy civil férfi ült az irodában és csak rólad kérdezgetett.
– Remélem minden elmondtál, amit tudsz? Hogy fokhagymásan eszem a lángost, hogy mint a szart útálom ezt a rezsimet. Orbánt, aki eltrörölte a műsoromat, bezáratta a kiadómat, s másfél évig jártam miatta az ügyészséget, a bíróságot. S az utálatom nem önzetlen, hiszen legalább 430 milliót vesztettem miatta. Hogy utálom Kövért, aki mindenféle titkosszolgálati eszközökkel akart lejáratni. Hogy szellemi retardáltnak tartom Rezsiszilárdot éppúgy, mint a kupakos kósát. Hogy tudom miért kerülhetett egyetemre az egyik legkomolyabb rabló, a “gumifalúházban” lakó tóni. És nagyon sok mindenről vannak papírjaim, amiket már a 99-es házkutatáskor sem találtak meg, mert természetesen nem otthon, de biztos helyen tartom őket.
– Hülyéskedsz, de nekem ez egyáltalán nem volt mulatságos. És bevallom annyira besza…, hogy mindent elmondtam volna. Tán azt is, amit nem tudok.
– Elhiszem!

És rettenetesen sajnálom, hogy miattam ilyen helyzetbe került. Éppen ezért itt, – az egyetlen, még szabad fórumon – felhatalmazom minden barátomat, ismerősömet, – ha hasonló “beszélgetésekre” invitálja őket ez a szennyes rezsim, akkor bármit meséljenek el rólam.

De csak úgy mellékesen: ennyire beszartatok fiúk? Nincs se tv, se rádióműsorom, ahol elmondhatnám a disznóságaitokat. Van ez az egyetlen fórum, a facebook, ahol igaz van heti 600.000 – 700.000 olvasóm. De ezek az emberek akkor sem lesznek a ti szavazóitok, ha a felcsúti törpe még egyszer akkora hasat ereszt.

UTÓLAG TESZEM HOZZÁ:

Nincsen miért magyarázkodnom. De hogy képben legyenek, akik nem értik a 430 milliót… Amikor 1998-ban az Orbán – Kövér duó letartóztattatott, akkor nem csak a TV műsoromat szüntették meg, – KRIMINÁLIS – hanem a hasonló című hetilapomat is. Az saját vállalkozás volt, amelyre előszerződésem volt a legnagyobb svájci kiadóval 1 millió svájci frankra, plusz egy évre előre sikerült eladni a reklámot. Ezt miután az ügyészség megszüntette ellenem az eljárást – bűncselekmény hiányában – abban a hitben, hogy van még független magyar bíróság – perben akartam megkapni az államtól. (Államigazgatási eljárás keretében okozott kár!) Több éves szégyenteljes eljárás végén azt mondták ki, hogy én voltam az oka a kár bekövetkeztének, s ezért nem jár a kártérítés. Na, erről az összegről van szó, s persze a használhatatlanná vált teljes szerkesztőségi gépparkról, stb. stb.. Így, rendben van?

Juszt László

Hozzászólások