arokba borult

Menekülés közben árokba borult


Az Akció Alosztály munkatársai Kecskeméten figyeltek fel a Tatárszentgyörgyről eltulajdonított járműre.

A Dabasi Rendőrkapitányságtól 2017. szeptember 27-én 9 óra körül érkezett jelzés a Kecskeméti Rendőrkapitányságra arról, hogy ismeretlen tettesek Tatárszentgyörgyön eltulajdonítottak egy Audi 80 típusú személygépkocsit, amivel feltehetően Kecskemétre tartanak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Akció Alosztályának munkatársai szolgálatteljesítésük során 10 óra körül figyeltek fel az eltulajdonított Audira. A járőrök intézkedés alá akarták vonni a lopott járművet, ami nem állt meg. A szolgálati gépkocsival – megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes alkalmazásával – a járművet követni kezdték, ezt követően az autó egy útkereszteződésben árokba hajtott. A személygépkocsiból a sofőr kiugrott és a helyszínről elmenekült. Utasát, a 25 éves B. Tibor helyi lakost az Akció Alosztály járőrei elfogták és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, majd a férfit átadták a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársainak.

Kép: police.hu

A járőrök 22 óra 25 perckor a 30 éves tatárszentgyörgyi sofőrt is elfogták Kecskemét belvárosában. Az eljárás során kiderült, hogy a férfi több Kecskemét környékén történt vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható, így a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. A rendőrök előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Hozzászólások