balaton sound

Meg van, hogy kik lépnek fel a Balaton Soundon 2018-ban


A Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Dj Snake is fellép a Balaton Sound fesztiválon, amelyet jövőre július 4-től 8-ig rendeznek meg Zamárdiban.

A fesztivál nagyszínpada 2018-ban megváltozik, formájában és dekorációjában is új lesz. A szervezők a megújításra pályázatot írtak ki, aminek végeredménye az év végén derül ki.

“A Balaton Sound nemzetközi értékét mutatja, hogy több mint fél évvel a kezdés előtt a legnagyobb sztárok közül ilyen sokan már elfogadták a felkérésünket” – idézte a közlemény Fülöp Zoltánt, a fesztivál főszervezőjét.
A Sound másik alapítója, Lobenwein Norbert hozzátette: a most bejelentett nevek között a nagyszínpad valamennyi headlinere szerepel.

Az amerikai Chainsmokers elektropop-duó tavaly már zenélt a Soundon, idén a Sziget fesztiválon lépett fel. A formáció idén megjelent első lemeze, a Memories… Do Not Open az első helyen nyitott a Billboard listáján, a csapat nyert már Grammy-t is, Closer című dalát pedig több mint egymilliárdszor streamelték a Spotify-on.

A világ egyik legismertebb dj-producere, a szintén a Grammy-díjas francia David Guetta hetedszer fog fellépni a Balaton Soundon: 2008 és 2016 között minden évben járt Magyarországon, a Sound mellett a Szigeten és a VOLT-on is.

balaton sound
illusztráció

A DJ Mag magazin TOP dj-ket összesítő lista állandó dobogósa Dimitri Vegas & Like Mike. A belga dj-producer páros, szintén nagy visszatérője a Soundnak, hiszen háromszor felléptek már Zamárdiban, emellett ők adták az idei Sziget End Show-ját is.

Négyszer szerepelt már a Balaton Soundon Martin Garrix is. A még mindig csak 21 éves holland  tehetséget idén másodszorra választották meg a világ első számú dj-jének.

Jövőre Zamárdiba érkezik a francia Dj Snake is, aki a nagy sláger, a Lean On társszerzője, és a francia elektronikus zenei élet meghatározó alakja.

A dance-EDM irányzatot fogja képviselni a Balaton Soundon Jonas Blue, Ausztráliából érkezik Nervo és Timmy Trumpet, a hiphop-R&B vonalat erősíti az amerikai Ty Dolla Sign, a holland élvonalból pedig a W&W tér vissza Zamárdiba.

MTI

Hozzászólások