Lerántjuk a leplet: itt a vizes VB VALÓDI megnyitóműsorának főpróbája


Korábban megírtuk: picit akadozik a vizes VB építése, hiszen annyi terv van, hogy azt sem tudják, melyiket válasszák; a műsor is borult, mert lebetegedett a sztárfellépő, és még megannyi apró kis zűr keseríti a szervezők életét, így aztán a tervek és a valóság, úgy tűnt, külön vágányon futnak tovább.

Pánikra azonban semmi ok, nincs itt semmi látnivaló! Azazhogy van! Szó sincsen lebőgésről, mert MI magyarok megoldjuk! Nem is lennénk ízig-vérig magyarok, ha nem találnánk mindenre jóféle magyar megoldásokat… Kovács András Péter, azaz Endi és Janklovics Péter, alias Pali bá kitettek magukért, osztottak, szoroztak, és meglepő gyorsasággal előrukkoltak a vizes világbajnokság megnyitóünnepségének legmagyarabb – egyben legnemzetközibb – változatával. Az egyébként nagyszabású és innovatív tervek találékony kiagyalói igyekeztek gyorsan rögzíteni az eredményt.

Levédetni viszont elfelejtették, így most a kedves olvasó is részesülhet az élményből. Ha megtekintjük a videót, választ kapunk arra is, ki lesz a beugró sztárfellépő, vagy mi lesz a VB kabalája, megtudjuk, mi minden fért bele 3,4 milliárdba. Ami biztos, nagy SÓ lesz.

Szem – és úszómedence – nem marad szárazon…

Fotó: facebook.com