kocsma

Kocsmában is rongált az ittas vezető


A Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. április 19-én 20 óra 57 perckor bejelentés érkezett egy akasztói szórakozóhelyről.

A telefonáló elmondta, hogy egy ittas férfi kiabál és garázdálkodik. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtés során kiderítették, hogy egy 43 éves helyi férfi italozott a kocsmában, majd egy korábbi sérelmét felemlegetve törni-zúzni kezdett.

Poharakat, tányérokat dobált szét, asztalt és székeket borított fel, majd bement a konyhába, ahol ajtókat, zárakat, gépeket rongált meg.

Ezután autóba ült, a kocsma tulajdonosának házához ment, ahol a járművel betörte a kerítést, és nekiment egy épülő terasznak. Végül visszament a kocsmához, ahol ismét kiabálni kezdett.

A kiskőrösi rendőrök a feltételezett elkövetőt a szórakozóhely előtt elfogták és előállították.

A férfivel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért tőle vér-vizeletmintát vetettek. A kirendelt igazságügyi orvosszakértő alátámasztotta, hogy a sofőr a vezetés időpontjában ittas volt, így ő a rongálás és garázdaság vétség mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Az ügyben a kiskőrösi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket a nyomozás vizsgálati szakaszában elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

police.hu

Hozzászólások