ket autot lopott

Két autót is ellopott


Két órán belül a dunaújvárosi járőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint Dunaegyházáról lopott el két autót.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Dunaegyházán, a Posta utcában parkoló nyitott Volkswagen Transporter típusú tehergépkocsit ismeretlen elkövető 2017. szeptember 30-án 4 óra körül ellopta. A gépjárművet a lopás során okozott műszaki hiba miatt hátrahagyta, de az autóból az autósrádiót, egy pendrive-ot, valamint készpénzt tulajdonított el. Az időközben helyszínre ért nyomozók az adatgyűjtés során egy 150 méterrel távolabb, a Táncsics Mihály utcában parkoló Fiat Brava típusú személygépkocsi lopásáról is értesültek.

Képek: police.hu

Ezt követően a kunszentmiklósi rendőrök azonnal elrendelték az autó körözését, amelynek köszönhetően két órával később, 9 óra 15 perckor Fejér megyében, a dunaújvárosi járőrök elfogták a két gépjármű lopásával gyanúsítható 26 éves M. Zoltánt, aki a Fiat Brava-val közlekedett.  

A lakcímmel nem rendelkező férfit kihallgatását után őrizetbe vették a kunszentmiklósi nyomozók, akik előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Hozzászólások