BKMRFK

Kényszerítette élettársát, hogy mondjon le minden értékéről a javára


A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított a nyakánál fogva élettársa fejét egy fának nyomta, és követelte, hogy javára mondjon le minden értékéről, különben megöli.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2018. augusztus 15-én 11 órakor őrizetbe vettek egy 48 éves szabadszállási lakost.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján lakásukba egy hónapja odaköltöztette a vele szoros kapcsolatban lévő női ismerősét, és 2018. július 1-je és augusztus 9-e között otthonukban rendszeresen apró pofonokkal megalázta élettársát.

A gyanú szerint 2018. augusztus 9-én 11 óra körül házukból kirángatta élettársát, majd a nyakánál fogva a fejét egy fának nyomta, és követelte, hogy írjon alá egy nyilatkozatot arról, hogy “minden ingó és ingatlanról lemond” a javára, különben megöli. A fenyegetés és kényszerítés hatására a sértett megírta a követelt nyilatkozatot, ezt követően elmenekült a tanyáról. Az asszony a bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedett.

police.hu

Hozzászólások