Vona Gábor

KDNP: Vona Gábor és a Jobbik “ártatlan szemekkel azt akarja elhitetni a magyar emberekkel, hogy megváltoztak.”


A kisebbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Vona Gábor és a Jobbik a választóknak hízelegve igyekszik elfeledtetni a róluk kialakult képet, amely nem is olyan régen még “gárdistákat istápolt, a holokauszt kapcsán élcelődött és az iszlámban látta az emberiség utolsó reményét”.

Hozzátették: „a mostanában masszív baloldali közönség előtt haknizó” Vona Gábor egy interjúban arról beszélt, nem zárkózna el, hogy adott esetben az LMP-vel és “a Momentum nevű botránypárttal” is együtt kormányozzon. Azzal a Momentummal, amelynek alelnöke nem régen még a DK, az Együtt-PM és az MSZP közös jelöltje volt, és aki most úgy akar “politizálni”, hogy egy kereszténydemokrata politikus sajtótájékoztatóján fennhangon ordibál és próbál a mikrofon mögé kerülni. Az olimpia megfúrása és egy online hírportál újságírójának megfélemlítése után úgy látszik nincs más módja a “botránypártnak”, mint hogy mások munkáját ellehetetlenítve kerüljön be a híradásokba.

– Gondoljunk csak bele, mi lenne az országgal, milyen szövetség születne abból, ha a közelmúltban még erősen kirekesztő és félelemkeltő Jobbik összeállna a tolakodó, kiabáló, mások terveit elrontani akaró Momentummal? – teszi fel a kérdést a Kereszténydemokrata Néppárt közleményük végén.

Hozzászólások