Havas Henrik

Havas beakasztott Baukó Évának


A nagy port kavaró zaklatási ügyek hullámából hazánk sem maradt ki. Legutóbb Baukó Éva állt a nyilvánosság elé azzal, hogy molesztálás áldozata lett. Egy nem rég adott interjújából viszont másra lehet következtetni.

Még egy hónap sem telt el az ex-villalakó nyilatkozata óta, amiben a molesztálási ügyeket félvállról véve viccelődött a Borsnak. „Szeretnék visszatérni a kép­ernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki.”

A közelmúltban történt hasonló esetek miatt döntött úgy, hogy a médiához fordul panaszával. Havas Henriket nevezte meg zaklatójaként. Állítása szerint az eset 8 éve történt, amikor Havas személyi asszisztense volt. Ezek is közrejátszottak abban, hogy az italhoz nyúlt, valamint ez okozta visszatérő depressziós időszakait, pánikbetegségét – teszi hozzá Facebook bejegyzésében.

A Baukó Éva által könyörtelen zsarnoknak, szexuális ragadozónak beállított Havas Henrik már korábban is hidegen hagyta a vádaskodás. Most pedig egy huszárvágással pontot rakott az ügy végére.

Facebook oldalán tette helyre a botrányhősnőt: „Szóval, Baukó Évát „sajnos” nem molesztálta senki, azaz én sem. Ennyi! A magam részéről az ügyet lezártam.”

Fotó: Fuszek Gábor / RAS archív

Hozzászólások