berki

Berki nem fél senkitől, mégis fegyvert szerzett


A herevasalt izomagyat aggasztják az Európában zajló események, szükségesnek érezte, hogy elsajátítsa a fegyverhasználat csínját-bínját.

A celeb élet fényében fürdőző Berki Krisztián barátja biztonsági cégében, a Marcus Securityben is érdekelt, ez az egyik oka annak, hogy hétfő óta már hivatalosan is hordhat fegyvert.

– A férfiak manapság nem tudnák megvédeni magukat vagy családjukat az utcán, ha veszélyes helyzetbe keverednek. És nincs meg az a tudás sem, hogy hogyan lehet kikerülni egy neccesebb szituációt, ezért ilyen képzéseken szinte minden férfinak részt kellene vennie. Ezekben pedig ugyanúgy benne van a lőfegyverek használata is – nyilatkozta a celebvilág önjelölt polihisztora a Borsnak.

– A bohócok nem érnek el hozzám, a nagyok meg tisztelnek. Eddig sem féltem senkitől, ezután sem fogok, de már tudom, hogyan kell kezelni egy zűrös szituációt fegyverrel vagy anélkül – zárta mondandóját hihetetlen szerénységről tanúbizonyság téve az ország Berkije, aki azért megjegyezte, nem kíván G.I. Joe lenni.

Pete Tamás

(Bors)

 

Hozzászólások